Retro-Citatet

"Jag skulle inte vilja råda någon att börja skriva spel. Det är en mycket arbetsam tillvaro. Alla får väl lust att lägga av. Det är ju alltid programmerarna som får ta alla smällarna när producenterna inte klarar av sitt arbete. Det finns ingen verksamhet som sköts som spelindustrin."
- Intervju med Mark McCubbin från 1991-

2010-02-22

Retroguiden nominerad till prestigefullt bloggpris

 

Efter att ha kommit hem från ett besök på sjukhuset blev jag lätt chockad av besökarexplosionen sedan jag lade ut Super Mario 64-genomgången i morse. Visserligen är det ett otroligt omtyckt spel men inte var det väl det inlägget alla fått nys om på några timmar?

Efter några minuters detektivarbete stod det klart att så inte var fallet. Istället har intresset genererats av att Retroguiden idag presenterades som en av 25 bloggar nominerade till Level 7:s pris Årets spelblogg 2009.
Priset som i år delas ut för andra gången utses dels av en jury med speljournalister och skribenter och dels genom en omröstning som är öppen för allmänheten.

Jag är otroligt glad över att vara nominerad och tar det som ett gott kvitto på att Retroguiden är på rätt väg. Omröstningen börjar på fredag och varje dag fram till dess presenteras ytterligare fem nominerade högkvalitativa svenska spelbloggar. Det är onekligen ett fint sällskap man har hamnat i. Mina egna favoriter håller jag dock inne med tills jag sett hela nomineringslistan.

4 kommentarer:

Linus sa...

Grattis återigen. Nomineringen är du värd :)

Tobias sa...

En fin arbetsseger efter allt stenhårt och kompromisslöst arbete med spelgenomgångarna (och research kring nyheter i retrovärlden)! Den här bloggen är den bästa folkbildande bloggen som finns kring retrospelande! Och på svenska dessutom - bara en sån sak! Kram och grattis!

Thomas sa...

Ja, bara en sån sak. Tack så mycket för allt beröm. Det ger lite extra kraft att fortsätt ligga i!

Farbror Atlas sa...

Du gör ett grymt jobb med Retroguiden och kul att du blir uppmärksammad. :)