Retro-Citatet

"Jag skulle inte vilja råda någon att börja skriva spel. Det är en mycket arbetsam tillvaro. Alla får väl lust att lägga av. Det är ju alltid programmerarna som får ta alla smällarna när producenterna inte klarar av sitt arbete. Det finns ingen verksamhet som sköts som spelindustrin."
- Intervju med Mark McCubbin från 1991-

2009-09-21

Uppdateringar

Det är tröga tider på många sätt. Jag jobbar oförtrutet vidare med nya specialartiklar i bakgrunden. Massor finns planerat men tyvärr är jag tillbaka på ganska långa arbetsdagar igen vilket ger lite tid över för kreativt skapande.

I övrigt två veckor sedan sist och därför dags för en ny koll på emulatorfronten. Det har dock inte hänt mycket där heller. Den enda nyheten är att Atari 2600-emulatorn Stella nu nått version 3.0. I och med denna version höjer man kraven vad det gäller operativsystem och det gör att Windows 2000 till den äldsta Windows-versionen som stöds. I övrigt innebär denna nya version stora förbättringar i stödet av många spel och en hel del bugg-fixar överlag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kom igen, vi vill ha mer läsning! Säg upp dig och sätt dig framför skrivmaskinen nu. Jag menar - vi läsare är väl LIITE viktigare än din inkomst, inte sant?

Thomas sa...

Hmm, har inte ni läsare råd att bidra lite då? Jag menar, en halvtidstjänst skulle göra underverk!