Retro-Citatet

"Jag skulle inte vilja råda någon att börja skriva spel. Det är en mycket arbetsam tillvaro. Alla får väl lust att lägga av. Det är ju alltid programmerarna som får ta alla smällarna när producenterna inte klarar av sitt arbete. Det finns ingen verksamhet som sköts som spelindustrin."
- Intervju med Mark McCubbin från 1991-

2009-06-08

Uppdatering av bloggen

Retroguiden har fått stå tillbaka lite den senaste tiden på grund av sociala åtaganden, sjukdom och annat men nu kör vi på igen. Sommaren kommer förmodligen att gå upp och ned vad det gäller produktivitet eftersom jag parallellt arbetar med att kunna migrera Retroguiden över till egen server och domän efter sommaren. Stora förändringar väntar alltså vid horisonten även om färden fram dit kan bli lite vinglig. Utöver detta ska jag även hinna med ett privatliv, men bortsett från det är Retroguiden min första prioritet.

* * *

Nytt på emulatorfronten denna vecka är en ny version av Bsnes och denna gång med det efterlängtade SuperFX-stödet. Detta innebär förstås att emulatorn nu stöder ytterligare åtta kommersiella titlar men också att systemkraven höjs för att kunna köra dessa titlar. Det nya versionsnumret är 0.047 och mer information finns på projektets hemsida.

Inga kommentarer: