Retro-Citatet

"Jag skulle inte vilja råda någon att börja skriva spel. Det är en mycket arbetsam tillvaro. Alla får väl lust att lägga av. Det är ju alltid programmerarna som får ta alla smällarna när producenterna inte klarar av sitt arbete. Det finns ingen verksamhet som sköts som spelindustrin."
- Intervju med Mark McCubbin från 1991-

2010-09-21

GOG-såpan dag 2

Det börjar bli allt tydligare att Good old games är mitt uppe i ett PR-trick som saknar motstycke under de senaste åren i spelbranschen. I takt med att allt mer rullas upp blir det allt tydligare att detta PR-trick riskerar att slå tillbaka mot sajten för kommentarer från konsumenter på olika sajter är just nu inte speciellt positiva.

Idag uppdaterades hemsidan med ett kort meddelande som konfirmerar att ledningen bakom GOG kommer att hålla någon slags presskonferens och ge ett officiellt uttalande på onsdag kväll kl 18.00.

Meddelandet avslutades med en länk till nedanstående Youtube-film där man kan skymta nya saker som man inte sett på den gamla sajten. Bland dessa finns funktionen GOGmix och spelet Baldur's gate: The original saga.

Inga kommentarer: