Retro-Citatet

"Jag skulle inte vilja råda någon att börja skriva spel. Det är en mycket arbetsam tillvaro. Alla får väl lust att lägga av. Det är ju alltid programmerarna som får ta alla smällarna när producenterna inte klarar av sitt arbete. Det finns ingen verksamhet som sköts som spelindustrin."
- Intervju med Mark McCubbin från 1991-

2010-06-06

Stor spelmässa i oktober


Retrogathering är Sveriges stora retrospelsmässa och är i år inne på sitt femte levnadsår. Nu är datumen spikade för årets mässa och så här skriver arrangörerna på sin hemsida:

"Retrogathering 2010 kommer att hållas lördagen den 2:a och söndagen den 3:e oktober 2010, det kommer som de senaste åren äga rum i Alviks Medborgarhus, Gustavslundsvägen 168 i Alvik, Stockholm. Vår förhoppning är att kunna nyttja de 2 största lokalerna, en för marknaden och en för föreläsingar/paneldebatt. Inget av det senaste är riktigt klart ännu men skriv in datumet med bläck i almanackan och boka flyg/tåg/hyrbil samt hotellrum snarast."

Det ska bli spännande att följa nyheterna från Retrogathering under sommaren för att se vad årets mässa kommer att bjuda på för godbitar. Retroguiden kommer givetvis rapportera även därifrån precis som jag gjorde från Retrospelsmässan!

Retrogathering kan ni läsa mer om här.

Inga kommentarer: