Retro-Citatet

"Jag skulle inte vilja råda någon att börja skriva spel. Det är en mycket arbetsam tillvaro. Alla får väl lust att lägga av. Det är ju alltid programmerarna som får ta alla smällarna när producenterna inte klarar av sitt arbete. Det finns ingen verksamhet som sköts som spelindustrin."
- Intervju med Mark McCubbin från 1991-

2010-02-15

Uppdatering

MSX-emulatorn meisei är en av få emulatorer som fått någon uppdatering sedan sist. Förutom utökat stöd för olika minnesstorlekar är den stora nyheten att det nu finns mus- och trackballstöd vilket gör att din vanliga PC-mus fungerar för de spel och program som har stöd för det. Och ja, det finns faktiskt några spel som har musstöd. Den nya versionen heter 1.3.1 och finns att ladda ned här.

* * *

Det har gått i runda slängar ett och ett halvt år sedan den lovande Nes-emulatorn Jnes fick en ny uppdatering men nu är det alltså dags. Det är dock inga stora nyheter utan version 1.0.2 innebär rättelser av en del buggar som emulatorn dragits med en tid. Kan laddas ned här!

* * *

Vi fortsätter på temat Nintendo och konstaterar att det även kommit en ny stabil version av bsnes. Version 0.060 är den nya versionen och som vanligt är det en hel del små finjusteringar och förbättringar gjorda. Bsnes finns att ladda ned från hemsidan här.

Inga kommentarer: