Retro-Citatet

"Jag skulle inte vilja råda någon att börja skriva spel. Det är en mycket arbetsam tillvaro. Alla får väl lust att lägga av. Det är ju alltid programmerarna som får ta alla smällarna när producenterna inte klarar av sitt arbete. Det finns ingen verksamhet som sköts som spelindustrin."
- Intervju med Mark McCubbin från 1991-

2009-11-23

Dags för en paus...

Det har varit rätt tomt och tyst härifrån ett tag, längre än någonsin tidigare förut tror jag. Så ska det naturligtvis inte vara på Sveriges bästa retrospelsblogg under normala omständigheter. men omständigheterna kring detta är allt annat än normala.

På grund av plötslig och allvarlig sjukdom inom familjen tar Retroguiden en paus. Den kommer inte tyna bort och dö, och den ligger heller inte "på is på obestämd tid". Spelgenomgångarna, listningarna, nyheterna och allt annat kommer tillbaka - det är ett löfte!

Men just nu går familjen före allt då jag bara har kraft för en sak. När återkomsten blir är svårt att sia om men förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge. Jag vill passa på att tacka alla läsare som surfat in här under de 18 månader som Retroguiden funnits. Jag hoppas att ni kommer tillbaka!

Tack!

5 kommentarer:

Finn Lydänge sa...

Familjen går så klart före. Det klart läsarna finns kvar.

På återseende.

Klormannen sa...

Sånt här verkar hända mångapå internet, och de avslöjar ALDRIG sjukdomen. Hur kan detta komma sig? Tråkigt att höra, absolut, men tråkigare kan det bli, om vi får veta orsaken.

Thomas sa...

Tack Finn!

Jag vet inte riktigt vad du förväntar dig, Klormannen, men vad det gäller vad som har hänt så är det inget som någon annan har med att göra. Att jag nämnde det i bloggen var för att respektfullt förklara för eventuella läsare varför uppdateringarna uteblir.

Nina sa...

Instämmer med Finn, klart att familjen går före. Hoppas allt ordnar sig till det bästa!

Passar även på att tacka för en mycket bra och intressant blogg, ser fram emot framtida uppdateringar!

Zebastian sa...

Hoppas den sjuke blir frisk. Välkommen tillbaka med nya inlägg när det än blir.