Retro-Citatet

"Jag skulle inte vilja råda någon att börja skriva spel. Det är en mycket arbetsam tillvaro. Alla får väl lust att lägga av. Det är ju alltid programmerarna som får ta alla smällarna när producenterna inte klarar av sitt arbete. Det finns ingen verksamhet som sköts som spelindustrin."
- Intervju med Mark McCubbin från 1991-

2009-04-01

Uppdatering av bloggen

Igår nådde Retroguiden en milstolpe. För första gången passerade besökarantalet 1000 träffar för mars månad, vilket är en fördubbling jämfört med februari månad. Sedan den darriga starten i juni förra året har Retroguiden haft ett stadigt stigande besökarantal och det känns förstås kul att fler och fler hittar hit. Det finns som jag tidigare nämnt stora planer för framtiden som jag lär få återkomma om under våren, men helt klart är att utvecklingen inte stannar av här.

Så vare sig du är ute efter bra spel, vill minnas tillbaka till svunna tider eller om du bara är allmänt intresserad av spelhistorik så är min ambition att du även i fortsättningen ska hitta något av intresse här. Så häng med nu när vi siktar mot nästa milstolpe.

Inga kommentarer: