Retro-Citatet

"Jag skulle inte vilja råda någon att börja skriva spel. Det är en mycket arbetsam tillvaro. Alla får väl lust att lägga av. Det är ju alltid programmerarna som får ta alla smällarna när producenterna inte klarar av sitt arbete. Det finns ingen verksamhet som sköts som spelindustrin."
- Intervju med Mark McCubbin från 1991-

2008-10-13

Uppdatering: CCS64 v. 3.6

Jag har lagt till en utmärkt Commodore 64 emulator - CCS64 v. 3.6. Det är en av få emulatorer som faktiskt är släppt som Shareware. Detta innebär att om du tänker använda programmet så bör du betala en avgift till utvecklaren.
Eller för att citera programmets hemsida: "This means that the program is free to use and to copy, but if you like it and use it regularly I would appreciate that you would register the program."

CCS64 är programmerat av en svensk vid namn Per Håkan Sundell. Så om inte emulatorn gör dig övertygad om att stödja det här projektet kanske din patriotism gör det. Läs mer på projektets hemsida. Jag hoppas kunna återkomma i framtiden med mer om denna svenska emulator. Projektet kan besökas här.

Inga kommentarer: